Hjem   Nyheter   Om Helsesamarbeid.no   Om selskapet

Fordeler brukeren   Fordeler firma/organisasjon   Vanlige spørsmål

Læring

Et område hvor Helsesamarbeid.no har sin absolutte styrke er læring. For firmaer og organisasjoner tilbyr vi en teknisk basis som gjør læring og opplæring enkelt, fleksibelt og motiverende.

1) Pedagogisk utgangspunkt og løsningen

Problembasert læring og gruppesamarbeid er to moderne, anerkjente metoder for skaffe kunnskap og dele kunnskap med andre. Med dette pedagogiske utgangspunktet benytter vi oss av en fleksibel og meget effektiv plattform for nettbasert læring.

En del av Helsesamarbeid.no sin tekniske plattform, er et LMS (Learning Management System), utviklet for læring, opplæring og deling av kunnskap. Man kan dermed etablere ulike læringsrom, for eksempel klasserom, diskusjonsrom eller bibliotek. Brukerne blir gitt adgang til de ulike rommene, hvor de kan samarbeide med andre. Løsningen har avanserte funksjoner slik som portefølje-evaluering og lærestier.

Vi samarbeider med partnere som har sterk pedagogisk kompetanse.

2) Ulike formål med læring

Firmaer og organisasjoner  som prioriterer utvikling av de menneskelige ressursene kan benytte Helsesamarbeid.no som plattform for læring. Læring kan være aktuelt i forbindelse med opplæring, trening og etterutdanning.

Les mer om fordeler for firma/organisasjoner ved å benytte Helsesamarbeid.no her

"..gjør læring enkelt, fleksibelt og motiverende"

Registrering
som bruker

Bestilling eller
forespørsel

Kontakt oss

Copyright 2004 Helsesamarbeid AS

Betingelser for bruk